Testimonials

“Feikje heeft mijn online zichtbaarheid vergroot door het geven van goede adviezen. Ook schreef zij mijn nieuwsbrieven op basis van ruwe input. Een fantastisch fijn persoon om mee te werken, zeer betrokken en professioneel.” Emily Kocken
Emily Kocken
July 01, 2020
Feikje houdt de website van Stichting ABC netjes: zij neemt de teksten kritisch door en zorgt voor een mooie lay-out. Feikje is accuraat en reageert snel op verzoeken. Daarnaast toont zij zelf initiatief door voorstellen te doen voor nieuwe PR-activiteiten voor de organisatie.
Gertrude Abbring
March 13, 2020
Ik heb een groot aantal jaren met Feikje samengewerkt. Feikje schrijft makkelijk en snel, en weet ingewikkelde zaken eenvoudig over de bühne te brengen. Daar was ik altijd erg blij mee!
Catharina Boonstra
July 22, 2019
Feikje is een prettig persoon, luistert goed en kan goede en foutloze communicatiestukken realiseren. Ze werkt nauwkeurig en verplaatst zich goed in de doelgroep waarvoor ze schrijft. Een aanrader!
Chantal Migchelbrink
marketingmanager  - Ska Kinderopvang
July 19, 2019
Feikje heeft een aantal van mijn blogs geredigeerd. Ik ben blij met Feikje, ze is snel, secuur en heeft veel ervaring.
Marije Lagendijk
February 11, 2019
Feikje verzorgt als ghostwriter de berichten voor de Facebook- en Instagramaccounts van onze sokkenwebshop. Ze heeft een creatieve schrijfstijl die zij perfect aan onze stijl laat aansluiten. Fijn om op deze manier ontzorgd te worden.
Stijn
February 10, 2019
Feikje redigeert voor ons alle blogs die verschijnen op onze website sinds de zomer van 2018. De samenwerking verloopt lekker vlot en ze is professioneel en denkt met ons mee.
Jeroen Pernot
February 08, 2019