Over mij

Even voorstellen…

Hoi, ik ben Feikje. Nadat ik ruim 12 jaar als allround communicatiemedewerker bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt heb, ben ik sinds september 2019 freelancer.

Wat ik het leukst vind en waar ik ook goed in ben, is doelgroepgericht schrijven en teksten redigeren. Maar ook voor allerlei andere communicatieklussen en -klusjes kun je me inschakelen.

Van papier naar digitaal, maar toch niet helemaal

In de jaren die ik als communicatiemedewerker werkte, is er veel veranderd. Van papieren flyers en brochures, een gedrukt klantmagazine en personeelsblad werd alles natuurlijk steeds meer digitaal. Even dachten we zelfs dat we alle papieren middelen konden afschaffen, maar al snel merkten we dat een digitaal flyertje best rottig uitdeelt op een informatiemarkt en ook bleek dat mensen graag nog een gedrukte brochure lezen.

Mee met ontwikkelingen

Toch was de opmars naar online niet te stuiten. In het begin dacht ik nog dat ik de beker van de online marketing aan mij voorbij kon laten gaan; veel te ingewikkeld. Maar social media, contentmarketing, storytelling, SEO en SEA, Google Analytics… ik kon er echt niet omheen. En weet je… ik vind het inmiddels bere-interessant! Ik lees alles wat los en vast zit, volg alle trends en pas ze toe waar dat… uh… toepasselijk is. Ik hoef van mezelf niet alles zelf te kunnen; daar heb je tenslotte de specialisten voor. Maar ik weet wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Gevraagd en ongevraagd advies 😉

Als ik een tekst voor je schrijf of redigeer, je social media beheer of je website voor je bijhoud, zal ik je dus altijd vragen wat je doel is en ik zal samen met jou onderzoeken hoe je dat het beste kunt bereiken. Jij beslist, maar ik ga nooit klakkeloos voor je aan de slag.

Locatie-onafhankelijk!

De reden dat ik freelancer ben geworden, is mijn passie voor reizen. Lees hierover meer op mijn website Reis ernaartoe.