Over mij

Even voorstellen…

Hoi, ik ben Feikje. Ik heb ruim 12 jaar als allround communicatiemedewerker bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, en ben sinds september 2019 freelancer.

Wat ik het leukst vind en waar ik ook goed in ben, is het corrigeren, redigeren of herschrijven van teksten. Maar ook voor het bijhouden van je social media, je website en allerlei andere communicatieklussen en -klusjes kun je me inschakelen.

Gevraagd en ongevraagd advies šŸ˜‰

Als ik een tekst voor je redigeer, je social media beheer of je website voor je bijhoud, zal ik je altijd vragen wat je doel is en wie je doelgroep is. Samen met jou onderzoek ik vervolgens hoe je dat doel en je doelgroep het beste kunt bereiken. Jij beslist, maar ik ga nooit klakkeloos voor je aan de slag.

Locatie-onafhankelijk

De reden dat ik freelancer ben geworden, is mijn passie voor reizen. Lees hierover meer op mijn website Reis ernaartoe. Ik bijna altijd onderweg, dus kan niet bij jou op locatie komen werken of live met je afspreken, tenzij ik toevallig een tijdje in Nederland ben. Gelukkig hebben we Zoom, Teams, Google Meets, zodat we elkaar toch in de ogen kunnen kijken.