Home

Wat kan ik voor je doen?

Je hebt een verhaal te vertellen, maar je vindt het lastig om daarvoor de juiste woorden te vinden. Omdat je niet zo goed bent in taal, of omdat je boodschap best ingewikkeld is. Of je hebt de juiste woorden wel, maar je tekst kan wel een slagje eindredactie gebruiken.

Je hebt een website en wilt beter gevonden worden. Of je hebt geen tijd om hem bij te houden.

Tekst, tekstredactie en webredactie

Je kunt mij inhuren als tekstschrijver, blogger of tekstredacteur. Ik schrijf, herschrijf of redigeer je tekst. Ook kan ik als webredacteur je website beheren.

Online marketing

Ik kijk graag met je mee hoe je website beter vindbaar kan worden via Google (SEO). Met de juiste zoekwoorden en misschien wel een blog. Of door bijvoorbeeld slim te linken.

Advies

Ik adviseer je in wat je zelf kunt doen, wat je mij kunt laten doen en waar je het beste een andere specialist voor kunt inzetten. Als je wilt, kun je daarbij gebruik maken van mijn netwerk.

Neem contact op

Ik ben een eenpitter zonder eigen kantoor*, en dat vertaalt zich in mijn uurtarief. Ik ben beschikbaar voor eenmalige opdrachten of langdurige samenwerking. Afspreken voor een (virtueel) kopje koffie? Neem contact met me op!

*Als ik niet op reis ben, maak ik graag gebruik van de gratis flexplekken bij Peer! in Amersfoort-Noord.

Over mij

Even voorstellen…

Hoi, ik ben Feikje. Nadat ik ruim 12 jaar als allround communicatiemedewerker bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt heb, ben ik sinds september 2019 freelancer.

Wat ik het leukst vind en waar ik ook goed in ben, is doelgroepgericht schrijven en teksten redigeren. Maar ook voor allerlei andere communicatieklussen en -klusjes kun je me inschakelen.

Van papier naar digitaal, maar toch niet helemaal

In de jaren die ik als communicatiemedewerker werkte, is er veel veranderd. Van papieren flyers en brochures, een gedrukt klantmagazine en personeelsblad werd alles natuurlijk steeds digitaler. Even dachten we zelfs dat we alle papieren middelen konden afschaffen, maar al snel merkten we dat een digitaal flyertje best rottig uitdeelt op een informatiemarkt en ook bleek dat mensen graag nog een gedrukte brochure lezen.

Mee met ontwikkelingen

Toch was de opmars naar online niet te stuiten. In het begin dacht ik nog dat ik de beker van de online marketing aan mij voorbij kon laten gaan; veel te ingewikkeld. Maar social media, contentmarketing, SEO en SEA, Google Analytics… ik kon er echt niet omheen. En weet je… ik vind het inmiddels bere-interessant! Ik lees alles wat los en vast zit, volg alle trends en pas ze toe waar dat… uh… toepasselijk is. Ik hoef van mezelf niet álles zelf te kunnen; als ik maar weet wat de ontwikkelingen zijn.

Gevraagd en ongevraagd advies 😉

Als ik een tekst voor je schrijf of redigeer, je social media beheer of je website voor je bijhoud, zal ik je dus altijd vragen wat je doel is en ik zal samen met jou onderzoeken hoe je dat het beste kunt bereiken. Jij beslist, maar ik ga nooit klakkeloos voor je aan de slag.

Locatie-onafhankelijk!

De reden dat ik freelancer ben geworden, is mijn passie voor reizen. Lees hierover meer op mijn website Reis ernaartoe.

Contact

Neem contact op!

Wil je meer weten over mij en hoe ik jou kan helpen? Of heb je een vraag? Neem gerust contact op. Ik geef je zo snel mogelijk antwoord.

Door dit contactformulier naar mij te versturen, geef je aan akkoord te gaan met mijn privacybeleid.

KvK 76291359